HOME -

  • 0 Product(s) € 0,00

    • 0 Product In the shopping cart

      Total € 0,00

nl en

Inleiding
In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe wij daarmee omgaan. Zo wordt uitgelegd waar en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot deze gegevens en hoe u daar gebruik van kunt maken.
De privacy verklaring zal misschien gewijzigd moeten worden door bijvoorbeeld toekomstige wetswijzigingen. Wij raden u daarom aan om periodiek de verklaring te raadplegen.
 
1. V-Pro BV
U leest nu de privacy verklaring van V-Pro BV.
V-Pro BV is een bedrijf dat lampenkappen en kussens produceert en verkoopt. Er zijn situaties waarin uw gegevens verzameld worden door ons. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze  verklaring.
Neemt u gerust contact met ons op als u daar meer over wilt weten of daar bezwaar tegen heeft!

info@v-pro.eu | 0546-453131 
Schuilenburglaan 23 | 7604 BJ Almelo
BTW nr. NL817998433B01 | KVK nr. 08124545

 
2. Doel gegevens
Er worden persoonsgegevens verzameld door V-Pro BV voor:
a. Het leveren van producten en het factureren daarvan.
b. Het verzenden van updates, nieuwsbrieven en beursuitnodigingen per post en/of e-mail.
Alle gegevens worden verwerkt ter uitvoering van bestellingen die worden geplaatst,  informatieaanvragen die worden gedaan en uitnodigingen tot het bezoeken van onze beursstands.
 
3. Ontvangers
Zowel de website en back-ups, als de e-mail van V-Pro worden gehost bij CCV-shop. Gegevens die u achterlaat op de website van V-Pro (bijvoorbeeld door het invullen van het contactformulier) worden opgeslagen op de servers van CCV-shop.
Via ons boekhoudsysteem worden uw gegevens ook geregistreerd en bewaard bij Account Software Group.
 
4. Opslag periode
Op het moment dat u contact met ons opneemt via e-mail, worden de gegevens die u meestuurt (zoals bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres) opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal 3 jaar bewaard.
Heeft u een inlogcode voor onze website ontvangen, dan bent u geregistreerd als klant. Uw gegevens worden dan voor onbepaalde tijd bewaard. Alleen als u zich als klant laat uitschrijven, zullen uw gegevens van de website van V-Pro BV worden verwijderd. Als u artikelen van ons heeft gekocht, blijven uw gegevens in de financiële administratie voor ten minste 7 jaar bewaard.

5. Beveiliging
Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze worden, behalve met de producenten van onze software en organisaties van beurzen waar V-Pro aan deelneemt, niet gedeeld met andere partijen.
De persoonsgegevens die door V-Pro of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. Ook de apparaten die uw gegevens openen zijn vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens worden beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

6. Uw rechten
a.  recht op inzage
U heeft recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij V-Pro BV vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met V-Pro BV. U ontvangt dan een overzicht van uw gegevens.
b. recht op rectificatie
Kloppen uw gegevens niet of zijn ze veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door V-Pro BV.
c. recht op overdracht
Mocht u de gegevens nodig hebben die bij V-Pro BV opgeslagen zijn, dan heeft u recht op overdracht aan een andere partij.
d. recht op wissen van gegevens
Wilt u niet langer dat uw gegevens bij V-Pro BV vastgelegd zijn? Dan heeft u recht op het laten wissen van gegevens. Vanzelfsprekend geldt dit niet voor bestellingen, facturen of correspondentie daarover: deze blijven geregistreerd in de financiële administratie van V-Pro BV.
e. recht op het indienen van een klacht
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat V-Pro BV niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. Dit kan via de website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/
f. recht op bezwaar (stop gegevensgebruik)
Wilt u niet dat V-Pro BV uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens.
 
7. Plichten
V-Pro BV verwerkt uitsluitend persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten via e-mail. Uw gegevens zullen nooit worden verkocht aan- of gedeeld met derden, anders dan hierboven genoemd.
De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimaal benodigde gegevens voor het aanbieden/verkopen van producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de factuur te versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan V-Pro BV het betreffende product niet leveren.

V-Pro BV behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist, of om de rechten, eigendom of veiligheid van V-Pro BV te beschermen. Daarbij zullen wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk respecteren.
 
Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op:
info@v-pro.eu
0546-453131
 
COOKIES: Door op 'Akkoord’ te klikken worden cookies geplaats. Klik je op 'Niet akkoord', dan worden geen cookies geplaatst, maar kan onze website wel gebruikt worden.